Ejerforeningen Æblehaven

Status for byggeprojekt og den kommende generalforsamling:

Bestyrelsen har den 28. februar været på Bornholm for at besigtige byggeriet samt holde møde med rådgivende ingeniør Ingolf Lind-Holm og vores revisor. Byggeriet er tæt på sin afslutning. Der mangler på nuværende tidspunkt nyt tag på sidste blok (E-blokken), vinduer mod vest i D-blokken samt vinduer i E-blokken samt kant rundt om pool’en. Bestyrelsen var meget begejstret for vi så, og vi glæder os til at præsentere byggeriet for alle. Det er helt klart noget som højner status og værdi af vores feriecenter, og som meget gerne fremadrettet skulle kunne spare os for en del vedligeholdelse, og besparelse på energiregningen. Der er lagt nye billeder på hjemmesiden.

Det er ligeledes positivt, at det på nuværende tidspunkt ser ud til at vi kommer hjem uden overskridelser af det vedtagne rammebeløb.

Allerede nu kan I på hjemmesiden se indkaldelsen til den kommende generalforsamling. I morgen mandag den 2. marts vil I kunne se regnskab og budget. Som led i besparelser på porto og fotokopiering vil alle som har indmeldt en e-mail adresse få tilsendt en mail hvor det fremgår, at I kan finde alt relevant materiale f.s.a. generalforsamlingen på hjemmesiden, og vil altså derfor ikke få fremsendt noget fysisk.

9th February, 2009 @ 00:00

Der er lagt nye billeder af byggeriet under fanen “byggesag” samt byggemødereferat nr. 4. Alt går heldigvis efter planen. Det eneste problem indtil nu er faskinerne som flere steder er tilstoppet. Vi regner dog med at de økonomiske omkostninger uden de store problemer kan ligge indenfor rammen af projektsummen.

Inden længe vil administrator udsende indkaldelse til generalforsamling sammen med regnskab og udkast til budget. Alle som har opgivet deres e.mail vil kun få fremsendt materialet på en mail. Det vil give os en pæn besparelse til porto og fotokopier.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *