Ejerforeningen Æblehaven

Status for byggeprojekt medio januar 2009:

I efteråret og hen over julen har der været rigtig god fremdrift med byggeprojektet.

På nuværende tidspunkt er tagene i blok a og b færdige og entreprenøren er gået i gang med tagene i de øvrige blokke c, d og e startende med blok c i december/januar.

Vores bygge styrende rådgiver – Ingolf – er en gammel ræv i faget og for at holde fremdrift og mindske liggedage og vejrligsdage bliver arbejdsopgaverne tilrettelagt således, at der hele tiden udføres arbejde uanset eventuelle problemer.

Mens man venter på levering af vinduer er der således taget fat på terrasser og pool område i stedet for at ligge stille.

Klargøring til fliselægningen af østvendte terrasser og pool området er således godt i gang – hvilket faktisk er faktisk forud tidsplanen.

Som det således ser ud på indeværende tidspunkt forløber byggeprojektet således helt efter planen og indenfor den økonomiske ramme.

Vi skal gøre opmærksom på, at som led i byggestyringen sørger Ingolf løbende for, at foreligge bestyrelsen alle afklaringsspørgsmål – både økonomiske og tekniske – således at det sikres, at detail spørgsmål kan drøftes løbende til fælles forståelse og løsning.

Vi skal sluttelig opfordre ejerne til løbende, at følge med i byggeprojektet fremdrift ved at gå ind på referaterne af de mellem Ingolf og entreprenøren periodiske afholdte byggemøder.

Byggemøde og sikkerhedsmødereferaterne findes her på hjemmesiden.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *