Ejerforeningen Æblehaven

Sidste nyt juni 2011

Vi nærmer os sommerferien, og alt er forholdsvis roligt i vores feriecenter. Der har været en mindre udfordring vedr. pool’en, som vi mener er løst. Vi har som sagt lavet en aftale med en af vores ejere om at male de huse som trænger, og hvor ejerne ikke selv har malet. Den opgave er i fuld gang, gavlfacader og en del huse er allerede malet, og feriecentret fremstår for vores gæster i en attraktiv stand. TeamBornholm har renoveret de to baderum som er i tilknytning til pool’en, så de nu fremstår i en pæn stand – tak til TeamBornholm.
Vi har en hænger omkring rengøring på terrasserne foran og bagved husene. Fliserne går under ejerforeningens udvendige vedligeholdelse, men vi så helst, at de enkelte ejere sørger for at holde områderne, det være sig ukrudtsbekæmpelse og rensning af fliser. Nogle steder ser det ikke for godt ud, og giver et nedslidt billede der. Ejerforeningen har indkøbt forskellige værktøjer så som koste, ukrudtsrenser og kantbeskærer, som står i malerrummet i blok C. Nøgle kan lånes hos Torben.
I det omfang, at der ved sæson afslutningen, stadig er en del terrasser som ikke er ok, håber vi, at resten kan blive afhjulpet ved næste års arbejdsdag i forbindelse med generalforsamlingen. Vi er dog kun en begrænset arbejdsstyrke, så alle dem som selv kan, opfordres til at holde egne områder.
I forbindelse med arbejdsdagen i april, stor tak til de frivillige, har vi nu fået orientering om, at det er forbudt at afbrænde træaffald fra beskårne æbletræer, hvorfor kvas fremover vil blive transporteret væk af et vognfirma. Det letter det frivillige arbejde på vores arbejdsdag, og giver os forhåbentligt lidt ekstra tid til rengøringsarbejder.
Der er konstateret så meget råd i et par døre, at der nærmest er hul igennem. Vi regner derfor med, at de første døre vil blive skiftet i det tidlige efterår.
Bestyrelsen vil benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig god sommer.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *