Ejerforeningen Æblehaven

Referat fra byggemøde på pladsen den 15. nov. 2008:

Bestyrelsen havde første byggemøde og besigtigelse af forholdene med Ingolf Lind-Holm den 15. nov. 2008.

De er godt i gang med taget i bloK A. Der er ikke fundet grimme overraskelser, hvilket glæder os. Dermed er der håb for, at vi heller ikke finder nogle i de andre blokke. A blokkens tag var i den dårligste stand.

Vinduer til værelserne er bestilt, og leveres fra firmaet Rationel vinduer. Rammen er træ/alu i farver der matcher de grå farver vi har i dag.

Der har som sagt været en del klager over badeværelset i etplanshusene, hvilket Ingolf har stor tiltro til vil blive løst med nye vinduer og elektrisk udsug.

Vi talte om, at der i dag findes en del kuldebroer, som skaber grobund for lettere angreb af skimmelsvamp/fugt, bl.a. er det set i nogle kosteskabe i entreerne, i værelserne og ikke mindst i gavlhusene. Noget vil blive løst ved gennemførelse af projektet, andre kan vi selv være med til at gøre noget ved. Når husene ikke benyttes, er det en god ide, at lade skabet i entreen være åben. Sørge for at senge, sofaer m.v. om vinteren er trukket ud fra væggene etc.

I gavlhusene følger vi en mulig løsningsmodel som er sat i gang i Hasle Feriepark, og vi ser på resultatet når vi får den.

Generelt har vi stor tiltro til at entreprenør og Ingolf vil løse opgaven, vi føler at Ingolf er omhyggelig og har styr på tingene.

Vi havde ligeledes møde med Torben Jensen. Han er ved at undersøge mulighederne for indkøb af møbler til erstatning for nuværende når de går i stykker, men også nye møbler til de nye terrasser til øst siden eksempelvis i form af cafeborde med stole. Det vender vi tilbage med.

Det er nu endeligt at generalforsamlingen afholdes den 5. april 2009 formentligt kl. 10.00. Husk at bestille jeres hus i god tid hvis I skal være de første til at nyde frugten af det færdige projekt. Vi ser frem til at se rigtigt mange af jer.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *