Ejerforeningen Æblehaven

Referat bestyrelsesmøde og andre forhold:

Referat fra bestyrelsesmøde i maj ligger nu klar til gennemlæsning under interne sider, bestyrelsesmøder.

• Vi er pt. ved at indhente email adresser på de sidste ejere. Fremover vil mest mulig korrespondance foregå via hjemmesiden, og ikke andre steder. Dette giver os mulighed for at komme med hurtige udmeldinger, og vi sparer en masse fotokopiering og porto.

• Der er allerede nogle som har valgt at give træværk olie. Især træværket omkring skydedøre i etplanshusene trænger til olie/maling. Det er hurtigt gjort og resultatet er fremragende. Maling/olie befinder sig i blok D, midterrummet. Nøgle kan som sagt lånes af Torben Jensen i receptionen. Hvis der mangler maling skal i blot sige det til Torben.

• Nogle beboere har haft problemer med store vandregninger. Fra bestyrelsen vil vi understrege, at det er den enkeltes eget ansvar, og udenfor ejerforeningens regi. Vi har dog bedt Torben Jensen om, at rengøringsfolkene inden de forlader husene efter rengøring, lige ser efter at vandet ikke løber i toilettet. Gør jer selv den tjeneste, at holde øje med jeres vandmålere når i er på besøg i jeres huse for at undgå ubehagelige oplevelser.

• Vi arbejder intens med vores projekt, og håber at vi i løbet af sommeren har et oplæg klar såvel udførelsesmæssigt som økonomisk.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *