Ejerforeningen Æblehaven

Maling af udvendig facade:

I henhold til referat fra generalforsamlingen har vi igangsat en forsøgsordning vedr. frivillig maling af dele af udvendig facade.

Mange har tilkendegivet at de godt vil have mulighed for at gøre noget ved deres facade, hvad enten det er reparationer af steder hvor malingen er afskaldet, eller det er et spørgsmål om at tilføre olie/maling til tørt træ etc..

Det vil ikke være hensigtsmæssigt, at sætte det helt store kollektive malerarbejde i gang inden det vedtagne projekt er gennemført. Vi har i øvrigt heller ikke i driftsbudgettet de store penge at gøre godt med. Derfor har vi besluttet os for at købe maling hjem til jer som ønsker at give olie eller maling til træværk, murværk etc.

Malerfirmaet som bl.a. har stået for maling af hoveddøre i etplans husene har meddelt, at de vil male disse døre om uden regning.

Efter aftale med Torben Jensen i receptionen, har vi fået opbevaret maling, pensler og afdækning som kan hentes i et rum via en nøgle som udleveres af Torben Jensen.

Det er uhyre vigtigt, at alle sørger for at rense penslerne godt efter brug, så de er klar til den næste som får brug for dem.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *