Ejerforeningen Æblehaven

Konstituering af bestyrelsen, Fælleslån vedr. projekt og El-problematikken

På et bestyrelsesmøde den 3. april 2016 konstituerede bestyrelsen sig som følger:

– Formand Svend Dupont Larsen, kasserer: Lars Jordansen og sekretær: Ole Thomsen. Peter Borg fortsætter efter eget ønske som menigt medlem. Tak for flere års rigtig godt arbejde som formand, dejligt at han stadig er en del af bestyrelsen.

På nyligt afholdte generalforsamling var der spørgsmål til det kommende Fælleslån. Det kommende lån kunne have været optaget af ejerforeningen, og driftsmæssigt kunne udgiften være indeholdt i nuværende fællesbidrag til ejerforeningen uden en stigning i bidraget. Vi valgte dog at fremlægge det som en udgift, hvor der optages et Fælleslån. Årsagen til det, er muligheden for skattefradrag for renteudgifterne.

Når den enkelte ejer således hæfter for sin andel af Fælleslånet og betaler ydelse til det, betyder det samtidigt, at fællesbidraget vil falde med samme beløb som ydelsen, for at ingen kommer til at betale ekstra for optagelse af lån til projektet.

Herudover har den enkelte en alternativ mulighed for at indfri sin del af Fællelånet kontant, og får stadig sit fællesbidrag sat ned lige som alle andre.

Vi forventer, at alle inden 1. juni skal have taget stilling til om de vil være en del af Fælleslånet eller ej. Rønne Revision skriver ud til alle, når vi nærmer os afslutningen på projektet.

En enkelt ting mere: indtil videre bør i overveje ikke at installere nye El-installationer før bestyrelsen giver grønt lys. Årsagen er den, at vi skal have udført en professionel rapport der belyser de begrænsninger der er i nuværende anlæg, vi kører lige på pumperne som det er lige nu.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *